• Головна
  • Новини
  • Представник спільноти Тезе обговорив з єпископом УПЦ (МП) особливості соціального служіння...

Представник спільноти Тезе обговорив з єпископом УПЦ (МП) особливості соціального служіння

23.04.2013, 10:37
Представник спільноти Тезе обговорив з єпископом УПЦ (МП) особливості соціального служіння - фото 1
Голова Синодального комітету з біоетики та етичних питань УПЦ (МП) єпископ Макарівський Іларій (Шишківський) 21 квітня зустрівся з представником християнської спільноти Тезе (Франція) братом Бенуа, який перебуває з візитом в Україні.

IMG_5377-vi.jpgГолова Синодального комітету з біоетики та етичних питань УПЦ (МП) єпископ Макарівський Іларій (Шишківський) 21 квітня зустрівся з представником християнської спільноти Тезе (Франція) братом Бенуа, який перебуває з візитом в Україні.

У зустрічі взяли участь виконувач обов’язків прес-секретаря Макарівського вікаріатства архимандрит Філарет (Єгоров), а також співробітники київського видавництва «Дух і літера» та «Центру святого священномученика Климента: спілкування та діалог культур» Лідія Лозова та Наталія Безбородова.

За повідомленням офіційного сайту УПЦ (МП), у ході розмови владика Іларій розповів гостю про роботу очолюваного ним комітету та подарував видання Української Православної Церкви (Московського Патріархату).

Сторони обговорювали питання щодо особливостей соціального служіння в сучасному світі. Також владика Іларій наголосив на необхідності для християнської молоді своїм моральним станом свідчити про Христа в сучасних суспільствах – як у Західній Європі, так і в усьому світі.

Брат Бенуа попросив передати привітання та поздоровлення з прийдешнім святом Пасхи Митрополиту Володимиру від усієї спільноти Тезе, яку він представляє, та особисто від її настоятеля, брата Алоїса, з яким Предстоятель УПЦ (МП) зустрічався минулого року.