• Головна
  • Новини
  • Київська духовна академія УПЦ (МП) співапрацюватиме із богословським факультетом університету в Східному Сараєво...

Київська духовна академія УПЦ (МП) співапрацюватиме із богословським факультетом університету в Східному Сараєво

02.04.2013, 11:47
Київська духовна академія УПЦ (МП) співапрацюватиме із богословським факультетом університету в Східному Сараєво - фото 1
Керівництво Київської духовної академії УПЦ (МП) 1 квітня підписало договір про співпрацю з Православним богословським факультетом університету в Східному Сараєво.

22_1.jpgКерівництво Київської духовної академії УПЦ (МП) 1 квітня підписало договір про співпрацю з Православним богословським факультетом університету в Східному Сараєво.

Свої підписи під документом поставили ректор КДА і семінарії митрополит Бориспільський Антоній (Паканич) і декан Православного богословського факультету імені святого Василя Острозького Університету в Східному Сараєво протоєрей Борис Брайовіч.

Укладена угода передбачає обмін студентами та викладачами, обмін досвідом в галузі сучасних освітніх методик, розробку і виконання спільних науково-дослідних проектів, проведення науково-дослідних симпозіумів, конференцій і семінарів.

Митрополит Антоній передав бібліотеці богословського факультету видання Київської духовної академії.

Як повідомляє портал «Православіє в Україні», раніше Київська духовна академія підписала аналогічний договір з Римським університетом «Сапієнца», Православний богословський факультет Бухарестського університету та з декількома вузами України, а також підписала протокол про взаємодію з Університетом Фрібур (Швейцарія).