• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет зустрівся з Головою Представництва ЄС в Україні...

Патріарх Філарет зустрівся з Головою Представництва ЄС в Україні

03.10.2012, 16:20
Патріарх Філарет зустрівся з Головою Представництва ЄС в Україні - фото 1
Патріарх УПЦ КП Філарет 3 жовтня прийняв у своїй резиденції Голову Представництва Європейського Союзу в Україні пана Яна Томбінського, який нещодавно розпочав своє дипломатичне служіння в Україні.

zustrich_z_poslom_ESПатріарх УПЦ КП Філарет 3 жовтня прийняв у своїй резиденції Голову Представництва Європейського Союзу в Україні пана Яна Томбінського, який нещодавно розпочав своє дипломатичне служіння в Україні.

За повідомленням офіційного сайту УПЦ КП, Патріарх розповів Послу про сучасний релігійний стан українського суспільства, міжконфесійні, межрелігійні та державно-церковні відносини в Україні, а також було обговорено низку питань, які цікавили обидві сторони.

З боку представників Європейського Союзу на зустрічі також були присутні відповідальні працівники представництва, а з боку Церкви – керуючий справами Київської Патріархії єпископ Вишгородський Агапіт.

На завершення спілкування Патріарх Філарет подарував пану Яну Томбінському видання-фотоальбом "Українська Православна Церква Київський Патріархат" та Церковний календар на 2013 р..