• Головна
  • Новини
  • Посол США привітав Митрополита Володимира з 20-річним служінням на кафедрі...

Посол США привітав Митрополита Володимира з 20-річним служінням на кафедрі

24.05.2012, 11:03
Посол США привітав Митрополита Володимира з 20-річним служінням на кафедрі - фото 1

Митрополит УПЦ (МП) Володимир 23 травня прийняв у своїй резиденції у Свято-Пантелеймонівському монастирі у Феофанії Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Джона Теффта. У зустрічі також взяли участь керуючий справами УПЦ (МП) архиєпископ Бориспільський Антоній (Пканич), архиєпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко), співробітники посольства.

Посол США привітав Митрополита Володимира з 20-річним служінням на кафедріМитрополит УПЦ (МП) Володимир 23 травня прийняв у своїй резиденції у Свято-Пантелеймонівському монастирі у Феофанії Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Джона Теффта. У зустрічі також взяли участь керуючий справами УПЦ (МП) архиєпископ Бориспільський Антоній (Пканич), архиєпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко), співробітники посольства.

Посол США в Україні привітав Митрополита Володимира з одужанням та поверненням до справ, а також із побажаннями довгих років предстоятельського служіння поздоровив з 20-літтям перебування на Київській митрополичій кафедрі.

В свою чергу, Предстоятель УПЦ висловив задоволення від тих добрих стосунків, що склалися із Посольством.

Також сторони обговорили спільні проблеми Церков у світі, зокрема, роботу з молоддю та просвітницьку діяльність.

На згадку про зустріч Митрополит Володимир подарував гостю сувенір, повідомляє офіційний сайт УПЦ (МП).