• Головна
  • Новини
  • УПЦ (МП) налагоджує співробітництво із Православною Церквою о. Крит...

УПЦ (МП) налагоджує співробітництво із Православною Церквою о. Крит

18.05.2012, 10:07
УПЦ (МП) налагоджує співробітництво із Православною Церквою о. Крит - фото 1

Архиєпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський УПЦ (МП) Олександр (Драбинко) та директор Паломницького Центру при ВЗЦЗ УПЦ (МП) Володимир Теліженко в період із 17 по 19 травня перебуватимуть на о. Кріт,(Греція) у складі делегації Київської області на чолі із губернатором А. Присяжнюком.

Острів КритАрхиєпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський УПЦ (МП) Олександр (Драбинко) та директор Паломницького Центру при ВЗЦЗ УПЦ (МП) Володимир Теліженко в період із 17 по 19 травня перебуватимуть на о. Кріт,(Греція) у складі делегації Київської області на чолі із губернатором А. Присяжнюком.

У ході візиту заплановано низку зустрічей із владою острова Крит та керівництвом периферій із метою налагодження співробітництва між Київським регіоном та регіоном острова.

Зокрема, 18 травня відбудуться офіційні зустрічі делегації, до складу якої входять представники УПЦ (МП), із Предстоятелем Критської Православної Церкви (автономної у складі Вселенської Патріархії) архиєпископом Іринеєм, губернатором о. Крит та представниками місцевої влади, повідомляє офіційний сайт УПЦ (МП).