• Головна
  • Новини
  • Монахи з Афону здійснили паломництво до Києво-Печерської лаври...

Монахи з Афону здійснили паломництво до Києво-Печерської лаври

01.12.2011, 12:29
Монахи з Афону здійснили паломництво до Києво-Печерської лаври - фото 1
Паломницька група насельників монастиря святого апостола Павла на чолі з її настоятелем ахимандритом Парфенієм (Мурепатосом) відвідала столичні духовні школи УПЦ (МП) та Києво-Печерську лавру.

AfonПаломницька група насельників монастиря святого апостола Павла на чолі з її настоятелем ахимандритом Парфенієм (Мурепатосом) відвідала столичні духовні школи УПЦ (МП) та Києво-Печерську лавру. В Україну чернеча делегація потрапила з Росії, де монахи знайомилися із російськими святинями під час подорожі по Золотому кільцю Росії.

За інформацією сайту Православіє в Україні, 29 листопада ченці з Афону відвідали Києво-Печерську лавру, де помолилися біля мощей преподобних Печерських. На завершення екскурсії грецькі гості прибули в Київську духовну академію, де відбулася зустріч з ректором КДАіС архиєпископом Бориспільським Антонієм (Паканичем).

В ході бесіди владика Антоній передав о. Парфенію екземпляри видань Київських духовних шкіл. Архимандрит у свою чергу висловив подяку за зустріч і подарував альбом з фотографіями стародавніх ікон монастиря святого апостола Павла.