• Головна
  • Новини
  • Фельдман заявляє, що Президента Віктора Януковича підтримують єврейські організації Америки...

Фельдман заявляє, що Президента Віктора Януковича підтримують єврейські організації Америки

05.11.2010, 09:30
Фельдман заявляє, що Президента Віктора Януковича підтримують єврейські організації Америки - фото 1
Президент Українського єврейського комітету Олександр Фельдман зробив аткий висновок після зустрічей під час візиту в США з відомими американськими політиками і єврейськими лідерами.

Feld.jpgПрезидент Українського єврейського комітету Олександр Фельдман зробив аткий висновок після зустрічей під час візиту в США з відомими американськими політиками і єврейськими лідерами.

"Підтримка зусиллям Януковича зі зміцнення міжнаціонального миру і злагоди в Україні була висловлена під час Конференції президентів найбільших американських єврейських організацій", – цитує УНІАН прес-службу Фельдмана.

Також у повідомленні зазначається, що керівництво Американського єврейського комітету висловило бажання підключитися до реалізації заходів у рамках 70-х роковин трагедії Бабиного Яру в Україні.

Крім того, за наслідками зустрічі з главою Фонду міжетнічного взаєморозуміння Марком Шнайєром, який входить в топ-50 найвпливовіших єврейських лідерів США, досягнуто домовленості про його приїзд до України для проведення конференції з міжрелігійного діалогу.

Водночас, за словами Фельдмана, на зустрічах з представниками єврейських організацій США наголошувалося на "стурбованості результатами "Свобода" на останніх виборах в Україні".