• Головна
  • Новини
  • Предстоятель УПЦ обговорив з послом США перспективи спільних проектів Української та Американської Православних Церков...

Предстоятель УПЦ обговорив з послом США перспективи спільних проектів Української та Американської Православних Церков

02.09.2010, 13:08
Предстоятель УПЦ обговорив з послом США перспективи спільних проектів Української та Американської Православних Церков - фото 1
Зустріч Предстоятеля УПЦ Митрополита Володимира з Надзвичайним і Повноважним послом США в Україні Джоном Теффтом відбулася 1 вересня в Києво-Печерській лаврі.

Зустріч_1.jpgЗустріч Предстоятеля УПЦ Митрополита Володимира з Надзвичайним і Повноважним послом США в Україні Джоном Теффтом відбулася 1 вересня в Києво-Печерській лаврі. Чиновник цікавився сьогоденням православ’я в Україні, відносинами УПЦ з іншими православними та неправославними конфесіями. Окрім того, сторони обговорили перспективи створення спільних проектів Української та Американської Православних Церков.

Джон Теффт розповів Митрополиту Володимиру про виставку архітектури Чикаго, що відкрилася у його резиденції. Особливістю виставки є те що, частина її експозиції присвячена архітектурі православних храмів Чикаго.

На зустрічі, за інформацією прес-служби УПЦ, також були присутні секретар Предстоятеля УПЦ єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр (Драбинко), представник Православної Церкви в Америці при Патріарху Московському архимандрит Закхей (Вуд), протоєрей Віталій Косовський та співробітники посольства.