• Головна
  • Новини
  • У церквах Прикарпаття духовенство РКЦ та УГКЦ провело поминальні молитви за Лехом Качинським та членами польської делегації...

У церквах Прикарпаття духовенство РКЦ та УГКЦ провело поминальні молитви за Лехом Качинським та членами польської делегації

13.04.2010, 12:56
У церквах Прикарпаття духовенство РКЦ та УГКЦ провело поминальні молитви за Лехом Качинським та членами польської делегації - фото 1
Було відзначено вагомий внесок Президента Польщі Леха Качинського в українсько-польське єднання, подолання міжнаціональних упереджень та злагоди між народами.

Svi.jpgІВАНО-ФРАНКІВСЬК – У римо-католицькому костелі Христа Царя, що в м. Івано-Франківську, 12 квітня Митрополит Львівської дієцезії РКЦ відслужив поминальну Літургію польською мовою за Президентом Польщі Лєхом Качинським та всіма очільниками, які загинули внаслідок авіакатастрофи під Смоленськом. Цього ж дня було відслужено Архиєрейську Літургію та Панахиду східного обряду українською мовою. Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

У Богослужінні співслужили Митрополит Львівський РКЦ Мечислав Мокшицький, єпископ-ординарій Івано-Франківської єпархії УГКЦ Володимир Війтишин та єпископ-емерит Софрон Мудрий, духовенство, монахи і монахині та вірні Івано-Франківської єпархії УГКЦ та Івано-Франківського деканату РКЦ.

Було відзначено вагомий внесок Президента Польщі Леха Качинського в українсько-польське єднання, подолання міжнаціональних упереджень та злагоди між народами.

В поминальних Богослужіннях взяли участь представники влади області та міста, представники польських товариств області та громадськість Івано-Франківщини.