В Україні 12 квітня день жалоби

12.04.2010, 09:58
В Україні 12 квітня день жалоби - фото 1
У день жалоби приспущено Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на всій території України.

zhaloba.jpgКИЇВ – Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими в авіакатастрофі Президентом Польщі Лехом Качинським його дружиною, членами польської делегації, серед яких були політики, громадські діячі, 10 представників духовенства. Відповідний Указ поширений прес-службою Президента України Віктора Януковича.

“У зв`язку із трагічною загибеллю 10 квітня 2010 року Президента Республіки Польща Леха Качинського і його дружини Марії, інших високопосадовців Республіки Польща та осіб, які їх супроводжували, постановляю оголосити в Україні 12 квітня 2010 року днем жалоби”, – зазначається в Указі.

У день жалоби приспущено Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на всій території України, а також закордонних дипломатичних установ України. Скасовано розважальні заходи, внесено зміни до програм теле- і радіопередач.

Топ-світлина зі сайту "Ґазети виборчої"