• Головна
  • Новини
  • Молебень за Україну у День Незалежності очільник ПЦУ проведе у Михайлівському соборі...

Молебень за Україну у День Незалежності очільник ПЦУ проведе у Михайлівському соборі

23.08.2019, 12:03
Молебень за Україну у День Незалежності очільник ПЦУ проведе у Михайлівському соборі - фото 1
У Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві в День Незалежності України відбудеться низка заходів, в тому числі - молебень за Україну, який очолить предстоятель ПЦУ Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

У Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві в День Незалежності України відбудеться низка заходів, в тому числі - молебень за Україну, який очолить предстоятель ПЦУ Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Про це інформує прес-служба Київської митрополії ПЦУ.

Епіфаній.jpg

“Урочистості розпочнуться о 12 годині дня відкриттям на території монастиря відреставрованої скульптури “Жертвам за віру”. Після цього у Михайлівському соборі Митрополит чолить Молебень за Україну”, - сказано в повідомленні.

Завершиться низка заходів, які відбудуться цього дня в Золотоверхому монастирі, заупокійною літією за душами загиблих за Незалежність України, яку буде звершено біля Стіни Пам‘яті перед монастирем, зазначають у пресслужбі.

Традиційно цього дня з благословення Митрополита молебні за Україну будуть звершені у парафіях і монастирях Православної Церкви України.