Президент помолився за майбутнє та єдність України

16.05.2018, 10:38
Президент помолився за майбутнє та єдність України - фото 1
Президент Петро Порошенко взяв участь у молитовному співслужінні за майбутнє та єдність України під час робочої поїздки до Київської області.

Президент Петро Порошенко взяв участь у молитовному співслужінні за майбутнє та єдність України під час робочої поїздки до Київської області.

Вишгород.jpeg

Молитву у Соборі Вишгородської Богородиці Української Греко-Католицької Церкви провели екзарх Харківський УГКЦ Василій  (Тучапець),  архиєпископ Житомирський і Поліський УАПЦ Володимир, протоєрей, секретар Київської єпархії УПЦ КП Михаїл Лесюк, а також протоєрей Михайло -  Благочинний Броварського району УПЦ.

Глава держави вклонився Вишгородській іконі Богородиці.

«Я переконаний в тому, що наша багатостраждальна і благословенна Україна виборола собі право мати єдину церкву. Виборола собі право, щоб правда перемогла і Україна повернулася до своїх історичних кордонів», - сказав Петро Порошенко по завершенні богослужіння.

Вишгород_1.jpeg

 «Щоб Господь дарував нашому народу єдність, так само як він дарував і, я в цьому впевнений, дарує єдину церкву», -  додав він.

«Сьогодні під час молитви у мене тішилось серце, коли владики були разом, коли ми з вами були разом. Ми маємо велику надію, що Господь почує нашу з вами молитву», - зазначив Глава держави.

Президент подякував владикам за молитву за Україну, за українське військо, за український народ. Про це інформує офіційний сайт Глави держави.