• Головна
  • Новини
  • Влада та лідери усіх Церков сьогодні у Софії Київській молилися за Україну...

Влада та лідери усіх Церков сьогодні у Софії Київській молилися за Україну

24.08.2015, 20:06
Влада та лідери усіх Церков сьогодні у Софії Київській молилися за Україну - фото 1
У Софійському соборі 24 серпня предстоятелі Церков і керівники релігійних організацій виголосили молитви за нашу державу. Молитва відбулася за участю Глави держави Петра Порошенка.

У Софійському соборі 24серпня предстоятелі Церков і керівники релігійних організацій виголосили молитви за нашу державу. Молитва відбудася за участю Глави держави Петра Порошенка.

Вони просили Україні миру та процвітання, а її народу та тим, хто боронить державу, — Божого захисту і благословення.

молитва_за_Україну.png

Молитви виголосили Предстоятель Української Православної Церкви Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет; Предстоятель Української Православної Церкви, митрополит Київський і всієї України Онуфрій; Верховний архиєпископ Києво-Галицький Української Греко-Католицької Церкви Святослав (Шевчук); єпископ Української Православної Церкви в Канаді (представник Вселенського Птріарха) Іларіон; архиєпископ Києво-Житомирської дієцезії Римо-Католицької Церкви в Україні Петро Мальчук; головний рабин Об'єднання юдейських релігійних організацій Яков Дов Блайх; муфтій Духовного управління мусульман України Тамім Ахмед; президент Українського біблійного товариства Григорій Комендант.

Після цього хор виконав духовний гімн «Боже Єдиний, Великий, нам Україну храни!», а родина Президента встановила свічки.

Разом з Главою держави та його родиною у молитві взяли участь Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов. Про це повідомляє офіційний сайт Глави держави.