• Головна
  • Новини
  • У березні стартує Міжденомінаційний волонтерський проект «Україна, що молиться»...

У березні стартує Міжденомінаційний волонтерський проект «Україна, що молиться»

02.03.2015, 15:09
У березні стартує Міжденомінаційний волонтерський проект «Україна, що молиться» - фото 1
З 23 березня цього року по багатьох містах України стартує міжденомінаційний волонтерський проект «Україна що молиться». Його мета – поширити серед українців один мільйон молитвословів, а також охопити молитвою 25% населення України.

З 23 березня цього року по багатьох містах України стартує міжденомінаційний волонтерський  проект «Україна що молиться». Його мета – поширити серед українців один мільйон молитвословів, а  також охопити молитвою 25% населення України.

Як стверджують організатори, це має бути зроблено завдяки тому, що у містах і селах нашої країни будуть поставлені молитовні намети – «Молитовні каплиці», в яких кожного дня   будуть присутні члени помісних релігійних громад, які пропонуватимуть усім охочим молитись за їхні потреби.

Україна_молиться.jpg

Вперше така акція була організована в червні 2014 року в м. Слов'янську. Були надруковані перші молитвослови , що роздавались просто на вулицях місті сіл щойно звільненого Донбасу.  Таким чином організатори хотіли допомогти людям розпочати молитись за себе, свої родини, свою країну.

На сьогодні партнерами проекту є:

Асоціація милосердя «Еммануїл»,

Міжнародний рух «Місія у бізнесі»,

Співдружність Соціальних Підприємців,

Міжнародна Асоціація Благовістя.

Із метою організації всеукраїнської акції, 24 лютого, в приміщенні Асоціації милосердя «Еммануїл» (м. Київ) був проведений навчальний семінар для організаторів та учасників проекту.  

На навчання приїхали представники з усієї України – від Закарпаття до Луганщини, від Сум та Чернігова, до Маріуполя. На семінарі був представлений проект, а також проводився тренінг із організації та координації проекту в областях України.

Сам проект триватиме три місяці і має завершитись 28 червня.