• Головна
  • Новини
  • Митрополит Лазар просить кримчан не ігнорувати перепис населення...

Митрополит Лазар просить кримчан не ігнорувати перепис населення

16.10.2014, 14:51
Митрополит Лазар просить кримчан не ігнорувати перепис населення - фото 1
Митрополит Сімферопольський і Кримський УПЦ (МП) Лазар (Швець) звернувся до кримчан із закликом взяти участь у перепису населення.

79039-f.gifМитрополит Сімферопольський і Кримський УПЦ (МП) Лазар (Швець) звернувся до кримчан із закликом взяти участь у перепису населення.

Про це повідомляє сайт 0652.ua.

«У свято Покрова Божої Матері почався перепис на території Республіки Крим та місті федерального значення Севастополі. Перепис населення - це важлива загальнонаціональна справа. Адже дані, отримані в ході перепису, сприятимуть усвідомленню проблем і потреб населення Кримського півострова, перспектив на майбутнє», - йдеться у зверненні владики.

Митрополит Лазар каже, що у Біблії міститься чимало згадувань про перепис, це звична практика у житті кожної держави і тому він не нашкодить духовному життю людини.

«Тому, любі брати і сестри, я хочу закликати кожного з вас взяти участь у справі державної ваги - перепису населення. А так само нагадати і той факт, що опитувальні листи не містять жодних питань, які могли б збентежити душу віруючої людини», - зазначає єрарх.

Як повідомляв 0652.ua, 14 жовтня в Криму стартував перепис населення. Воно триватиме до 25 жовтня. Для проведення перепису Кримстат залучив більше 8,5 тисяч осіб.