У храмі Пресвятої Євхаристії у Львова молились за Україну

03.10.2014, 13:30
У храмі Пресвятої Євхаристії у Львова молились за Україну - фото 1
У рамках VII Екуменічного соціального тижня відбувся вечір хорового духовного співу «Молитва за Україну». У приміщенні церкви Пресвятої Євхаристії хористи виконали традиційні церковні пісні в новій обробці та народні пісні.

У рамках VII Екуменічного соціального тижня відбувся вечір хорового духовного співу «Молитва за Україну». У приміщенні церкви Пресвятої Євхаристії хористи виконали традиційні церковні пісні в новій обробці та народні пісні.

Ведучі духовного концерту Анастасія Войтюк і Дмитро Бартков ознайомили присутніх із хорами та їхньою програмою.

Першим виступив камерний хор храму Пресвятої Євхаристії "SOLI DEO". Вони заспівали "Отче наш" і "Богородице Діво". Коли хористи виконували пісню "Пливе кача по тисині", всі присутні піднялися та вшанували пам'ять загиблих героїв.

Хор.jpg

Свою програму на Вечорі духовного співу представили також хор «ЕТЕРІЯ», хор львівського крайового ставропігійного Братства св. ап. Андрія Первозванного «СТАВРОС» та літургійний хор Вірменського Катедрального Собору у Львові  «САГМОС».

Вечір "Молитва за Україну" завершився спільним виконанням пісні "Боже великий, єдиний". Про це РІСУ повідомила менеджер зі зв`язків з громадськістю Інституту Екуменічних Студій Українського Католицького Університету Олеся Барчук.

Довідка: Сьомий Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) на тему «Відповідальність християнина у сучасному суспільстві» проходить у Львові з 29 вересня по 4  жовтня 2014 року. ЕСТ є традиційною подією осені у соціальній сфері, що дає унікальну нагоду для представників різних сфер людської діяльності – церкви, влади, бізнесу, громадського сектору, освіти, зустрітися та спільно подумати над вирішенням болючих проблем сьогодення.