• Головна
  • Новини
  • Комітет єпископів ЦХВЄУ оголосив сім тижнів посту й молитви за Україну...

Комітет єпископів ЦХВЄУ оголосив сім тижнів посту й молитви за Україну

16.07.2014, 09:36
Комітет єпископів ЦХВЄУ оголосив сім тижнів посту й молитви за Україну - фото 1
Такі дні припадають на 18 і 25 липня та 1, 8, 15, 22 і 29 серпня.

На виїзному засіданні Комітету ЦХВЄУ, що відбулося 10 липня на Житомирщині, де цими днями проходить Молодіжний з’їзд церков братерства, було прийнято рішення оголосити всеукраїнський піст і молитву за ситуацію в Україні та духовне відродження нашого краю.

Старші служителі дійшли згоди, щоб кожної п’ятниці у період з 18 липня по 1 вересня 2014 року віруючі всіх церков ХВЄ України однодушно молилися і постили за ситуацію в Україні. Такі дні припадають на 18 і 25 липня та 1, 8, 15, 22 і 29 серпня.

моливта-ЦХВЄ.gif

«Сьогодні врай важливо благати Бога за збереження нашого краю, за те, щоб зупинилося кровопролиття, агресія та ворожнеча, які ми спостерігаємо в Донецькій і Луганській областях (все, це має підставу гріха і сьогодні «вилізає боком»). Треба молитися щоб, як написано: «нам проводити тихе і мирне життя». Сьогодні, мабуть, як ніколи стало очевидним, що Україна потребує заступницької молитви Церкви за мир, єдність, за моральне і матеріальне відродження, за духовне пробудження нашого краю», – йдеться у повідомленні прес-служби  ЦХВЄУ.

Після засідання члени Комітету відвідали ХVIІ з’їзд молоді ЦХВЄУ, що проходить у таборі «Юність».