• Головна
  • Новини
  • Підтримуйте один одного і пам’ятайте, що з нами правда, - священики УПЦ КП благословили бійців, які вирушають на Схід...

Підтримуйте один одного і пам’ятайте, що з нами правда, - священики УПЦ КП благословили бійців, які вирушають на Схід

11.07.2014, 11:20
Підтримуйте один одного і пам’ятайте, що з нами правда, - священики УПЦ КП благословили бійців, які вирушають на Схід - фото 1
Священики Київського Патріархату продовжують опікуватися бійцями, які вирушають зі столиці на Схід у зону АТО. Учора, 10 липня, у Михайлівському монастирі УПЦ КП відбулось нічне благословення загону миротворців.

115344024-a.jpgСвященики Київського Патріархату продовжують опікуватися бійцями, які вирушають зі столиці на Схід у зону АТО. Учора, 10 липня, у Михайлівському монастирі УПЦ КП відбулось нічне благословення загону миротворців.

Богослужіння цього разу починалось пізно, о 23:00, оскільки загін, що відправляється на Схід, мав їхати під прикриттям. Служителі від УПЦ КП провели бесіди з бійцями, а потім з ними спільно помолились. Командир підрозділу окремо попросив освятити й машини, якими вони мали їхати, оскільки від цього залежатиме їхнє життя.

«Навіть коли ви будете у зоні війни, коли буде щодня важко, не забувайте про власну єдність. Підтримуйте одне одного, піклуйтесь не лише про себе, тому що разом – ви сила. Рушайте з Богом та пам’ятайте, що на нашому боці правда, бо ми захищаємо свої землі», - звернувся до солдат о. Сергій.

Додамо, що благословення батальйонів, що вирушають на Схід, вже стали традиційними для столиці. Зазвичай, вони проводяться на самому Майдані Незалежності або на Софійській площі, звідки військові рушають у зону бойових дій.