• Головна
  • Новини
  • У центрі Донецька люди зібралися на 100-ту ювілейну молитву за мир і єдність в Україні...

У центрі Донецька люди зібралися на 100-ту ювілейну молитву за мир і єдність в Україні

13.06.2014, 11:43
У центрі Донецька люди зібралися на 100-ту ювілейну молитву за мир і єдність в Україні - фото 1
Віряни різних Церков, які у центрі Донецька моляться за Мир і Єдність в Україні, 12 червня відзначили свій 100-денний ювілей. Юівлейна молитва, зважаючи на обставини, у якій вона проходила, зібрала рекордну кількість учасників – близько 80 осіб.

103-a.jpgВіряни різних Церков, які у центрі Донецька моляться за Мир і Єдність в Україні, 12 червня відзначили свій 100-денний ювілей. Юівлейна молитва, зважаючи на обставини, у якій вона проходила, зібрала рекордну кількість учасників – близько 80 осіб.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів Сергій Косяк, – донецький протестантський пастор.

«Дякую усімі, хто жертвує. .. без вас ми б такого не зробили, разом ми дійсно сильні», - написав він.

Пастор похвалився, що відучора у них з’явився новий молитовний намет, з новим малюнком і написом.

«Як я писав раніше, деякий час ми молилися без намету, але, коли люди дізналися, що ми його встановили, то стали приходили, тішились, що знову, як вони кажуть, «маяк надії» горить в нашому місті. З такої нагоди навіть приїхали телевізійники, щоби переконатися - це ми, чи примари, - зазначив автор.

Сергій Косяк також повідомив, що після міжконфесійеної молитви він поїхав у лікарню, де зустрівся з мамою хлопця, якого поранили представники самопроголошеної ДНР.

«Хлопця, я не бачив, він лежить в реанімації, трохи пізніше, мене до нього проведе його мати і я зможу з ним поспілкуватися і помолитися. Також ми передали йому 2500 гривень на ліки. Хлопцю зробили кілька операцій - видалили нирку, половину печінки, частину прямої кишки і вивели трубку, так само осколки потрапили в хребетну частина і у нього оніміння обох кінцівок. Мама просить усіх молитися за нього. Завтра піду в лікарню до іншого, який був з ним у машині. У нього прострелений хребет, наразі про його стан мені не відомо, але зі слів матері виходить, що не краще, ніж у її сина. Нам дуже треба встигнути, засвідчити їм про Христа, так як лікарі ніяких гарантій не дають, всі говорять про диво», - зауважив протестанський пастор.

«Наш молитовний марафон став вуличною церквою, а намет - символом для міста, ми готові служити людям справами на славу Божу», - наголосив Сергій Косяк.