Терористи випустили з полону єпископа Олексія Демидовича

20.05.2014, 15:37
Терористи випустили з полону єпископа Олексія Демидовича - фото 1
Терористи у Слов'янську Донецької області відпустили головуючого в Українській Міжцерковній Раді (УМР) єпископа Олексія Демидовича, протримавши його сім годин у захопленому приміщенні Служби безпеки України, повідомляє "Релігія в Україні " з посиланням на Іnvictory

1400582781_0.jpgТерористи у Слов'янську Донецької області відпустили головуючого в Українській Міжцерковній Раді (УМР) єпископа Олексія Демидовича, протримавши його сім годин у захопленому приміщенні Служби безпеки України, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Іnvictory.

«Випустили щойно. Про причини затримання поки нічого невідомо» , - розповіло джерело агентству InVictory .

Джерело уточнило, що Олексій Демидович за час кризи на Сході України надавав допомогу сім'ям постраждалих з різних сторін протистояння.

Єпископа Олексія Демидовича затримали і доставили до місцевої будівлі СБУ, яке перебуває під контролем проросійськи налаштованих активістів. Там його протримали близько 7 годин.

Як повідомляє в Facebook Світлана Співакова , люди , що заарештували Демидовича , напередодні захопили будівлю церкви. Також вона зазначає, що його звинувачують у співпраці з "Правим сектором ".

Олексій Демидович вже другий термін поспіль очолює Українську Міжцерковну Радау, крім того, він є національним єпископом об'єднання «Церква Божа України».