• Головна
  • Новини
  • Єпископи РКЦ в Україні пообіцяли молитися за всіх, кого торкнулася біда...

Єпископи РКЦ в Україні пообіцяли молитися за всіх, кого торкнулася біда

04.05.2014, 09:27
Конференція Єпископів Римо-Католицької Церкви в України висловила співчуття родинам загиблих внаслідок трагічних подій і всім тим, хто став жертвою насильства.

Конференція Єпископів Римо-Католицької Церкви в України висловила співчуття родинам загиблих внаслідок трагічних подій і всім тим, хто став жертвою насильства. Повідомляє Католицький медіа-центр.

«Ми всі є свідками непростої ситуації, в якій перебуває наш народ. Останнім часом хвиля неспокою охопила південь і схід України. Бачимо як напруга у суспільстві зростає все більше. Особливо це стало відчутним впродовж останніх днів, коли криваві сутички в Одесі забрали життя десятків людей, а постраждалими стали сотні», — йдеться у заяві Конференції єпископів РКЦ від 3 травня.

«Нехай Милосердний Господь втішить вас і дасть сили з вірою пережити цей нелегкий час. Ми, у свою чергу, разом із усією Римсько-Католицькою Церквою в Україні обіцяємо молитву за всіх, кого торкнулася біда.

Закликаємо всі сторони докласти якнайбільше зусиль до пошуку миру і конструктивного діалогу для блага та єдності нашої Держави України!»