• Головна
  • Новини
  • Митрополит Лазар звернувся до кримчан з проханням зберігати спокій і мир...

Митрополит Лазар звернувся до кримчан з проханням зберігати спокій і мир

27.02.2014, 15:12
Митрополит Лазар звернувся до кримчан з проханням зберігати спокій і мир - фото 1
У зв'язку зі ситуацією, яка сталася в Криму, митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар звернувся до жителів півострова з зверненням.

Лазар.w.jpgУ зв'язку зі ситуацією, яка сталася в Криму, митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар звернувся до жителів півострова зі зверненням.

Про це повідомляє сайт "Православіє в Україні".

«Сьогодні, побачивши що відбувається у нашому спільному домі, серця людей наповнені тривогою. Я переконливо прошу вас зберігати мир, згоду і єдність, - йдеться у зверненні кримського митрополита. - Священнослужителі у черговий раз закликають усіх людей до молитви в ім'я збереження миру.

На превеликий жаль, багато слів нині знецінені. Але я звертаюся до кожного з вас - цініть важливі для кожної людини духовні смисли, бережіть і шануйте головне - людське життя».

Владика ще раз нагадав Євангельські рядки, де Господь звертається до кожного з нас: «це заповідаю вам, щоб любили один одного». «Дорогі кримчани, закликаю всіх зберігати єдність і злагоду. Будемо разом молитися про дарування Господом миру нашій богоспасаємій Кримській землі».