• Головна
  • Новини
  • Єврейська громада готова зробити внесок у розвиток Української держави...

Єврейська громада готова зробити внесок у розвиток Української держави

27.02.2014, 10:50
Єврейська громада готова зробити внесок у розвиток Української держави - фото 1
Головний рабин Києва та України Всеукраїнського конгресу юдейських релігійних організацій Моше Реувен Асман закликав єврейську громаду згуртуватися і допомогти українцям відновити державу.

Article.jpgГоловний рабин Києва та України Всеукраїнського конгресу юдейських релігійних організацій Моше Реувен Асман закликав єврейську громаду згуртуватися і допомогти українцям відновити державу.

«Сьогодні, коли Україна тільки починає заліковувати рани трагічних подій, коли поранені ще перебувають в госпіталях, коли ще не висохли сльози на очах матерів, що оплакують чоловіків, синів і дочок, які загинули в минулі тижні, - я закликаю єврейську громаду України згуртуватися і докласти максимум зусиль для того, щоб допомогти усьому Українському народові, вистояти в цей нелегкий час, і як можна швидше відновити країну, зробивши її процвітаючою державою», - йдеться у заяві рабина, опублікованій на УНІАНі.

«На жаль, існують сили, які зацікавлені в дестабілізації обстановки і бажають сіяти різного роду провокації.

Останнім часом деякі зарубіжні видання від мого імені або про мене робили недостовірні, а іноді попросту помилкові і відкрито провокаційні заяви щодо моїх висловлювань з приводу єврейської громади України, ситуації в Україні, а також, які очорнюють моє ім'я.

Тому, я звертаюся до всіх ЗМІ з проханням не сіяти паніку, не спекулювати на подіях, які відбулися і відбуваються у країні, і тим самим, не провокувати своїми необдуманими статтями та висловлюваннями антисемітські настрої.

Мою офіційну позицію можна дізнатися на сайті єврейської громади за адресою: http://sinagoga.kiev.ua/

Заявляю, що всі ми - єврейська громади України - єдине ціле, і готові внести свій внесок у розвиток і процвітання Української держави».