• Головна
  • Новини
  • Могильов просить Церкву та муфтіят не допустити протистояння в Криму...

Могильов просить Церкву та муфтіят не допустити протистояння в Криму

26.02.2014, 13:52
Могильов просить Церкву та муфтіят не допустити протистояння в Криму - фото 1
За словами прем'єра, для недопущення проявів екстремізму в'їзд на територію Криму контролюється.

Могильов.jpgЗа словами прем'єра, для недопущення проявів екстремізму в'їзд на територію Криму контролюється.

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов закликав митрополита Сімферопольського і Кримського Лазаря і муфтія мусульман Криму хаджі Еміралі Аблаєва звернутися до віруючих із закликом не допустити протистояння на міжнаціональному грунті, не вестися на можливі провокації і зберегти мир у регіоні.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Радміну.

«Духовні лідери кримчан обіцяли звернутися до віруючих із закликом не вестися на провокації і не вступати у конфлікти», - йдеться к прес-релізі.

Могильов заявив також, що для недопущення проявів екстремізму контролюється в'їзд на територію Криму. «Випадків появи великих або окремих радикально налаштованих груп не було виявлено», - говорять у Радміні.

Біля кримського парламенту продовжуються два мітинги - меджлісу кримських татар за цілісність України (близько 5 тисяч осіб) і партії «Русское единство» і козаків на захист Криму (кілька сотень осіб). Сторони роблять спроби штурму. Активістів стримують керівники організацій. Міліціонери стоять в два-три ряди.

Кримський парламент о 15.00 збирається на позачергову сесію, на порядку денному два питання: про суспільно-політичну ситуацію і звіт Ради міністрів Криму.