• Головна
  • Новини
  • Євангельські християни-баптисти моляться за мудре керівництво державою...

Євангельські християни-баптисти моляться за мудре керівництво державою

26.02.2014, 11:04
Євангельські християни-баптисти моляться за мудре керівництво державою - фото 1

У ці дні, як наголошують у зверненні до вірних провідники ВСЦ ЄХБ, особливо потрібні молитви і піст за врегулювання кризи і за стабілізацію ситуації, за обрання богобоязливих посадовців на всіх рівнях, де не будуть знехтувані Божі закони та за мудре керівницьво теперішньої перехідної влади.

молитва.jpgУ ці дні, як наголошують у зверненні до вірних лідери ВСЦ ЄХБ, особливо потрібні молитви і піст за врегулювання кризи і за стабілізацію ситуації, за обрання богобоязливих посадовців на всіх рівнях, де не будуть знехтувані Божі закони та за мудре керівницьво теперішньої перехідної влади.

«Бог зберіг наш край від гіршого, що могло статися, і Він змінив історію… Однак сьогодні з поглибленням економічної кризи, наполегливо просимо усі церкви не послаблювати молитовного піклування про Україну.  Просимо кожного віруючого долучитися до загальноукраїнської молитви і посту за врегулювання кризи і за стабілізацію ситуації.

Об’єднаймося в молитвах за майбутнє керівництво нашої держави – за обрання богобоязливих посадовців на всіх рівнях, де не будуть знехтувані Божі закони. Особливо просимо молитися за представників теперішньої перехідної влади, які виконують парламенсько-президентські обов’язки. Щоби вони були керовані ні чим іншим, як мудрістю і страхом Божим.

Все ще актуальною залишається проблема народного гніву, помсти і ненависті. Молімося за пробудження нашого народу, бо лише у такий спосіб у серцях українців запанує примирення, прощення і любов.

Закликаємо служителів церков визначити дні посту і молитви для місцевих громад», – йдеться у зверненні В’ячеслав Нестерука, Валерія Антонюка, Ігоря Бандури, Микола Каспрова.