• Головна
  • Новини
  • Українці моляться 22-23 лютого за усіх загиблих на Майдані героїв України...

Українці моляться 22-23 лютого за усіх загиблих на Майдані героїв України

22.02.2014, 09:59
Українці моляться 22-23 лютого за усіх загиблих на Майдані героїв України - фото 1
22 і 23 лютого в Україні проголошено Днями скорботи за загиблими під час кривавих зіткнень у центрі столиці.

BpTNfLJznaw.jpg22 і 23 лютого в Україні проголошено Днями скорботи за загиблими під час кривавих зіткнень у центрі столиці.

У ці дні скасували розважальні заходи та спортивні змагання.

Також сьогодні по всій країні приспущено державні прапори на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

22 лютого, о 15.00 у Заупокійну суботу на Євромайдані у Львові відбудеться загальноміська панахида за невинно вбитими українцями під час протистоянь у Києві.

Участь у панахиді братимуть різні християнські конфесії, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Метою проведення панахиди є молитва за героїв, які віддали свої життя заради нашого майбутнього. Крім того, львів’яни та усі інші українці звернуться до Бога з проханням захистити наш народ.

«Об’єднавшись духовно, відкинувши усі протиріччя, під час молитов будемо усім серцем просити Всевишнього показати нам шлях до визволення та миру. У ці важкі трагічні дні станьмо сильними і єдиними у своїй вірі, щоб гідно вшанувати пам’ять та подвиг вбитих патріотів», – повідомили в управлінні внутрішньої політики ЛМР.

У неділю, 23 лютого, Молитовний майдан закликає українців та друзів України присвятити 15 хвилин єднанню з київським Майданом та приєднатися до «всесвітнього флешмобу». Захід відбудеться о 15:00.