У Лаврі відслужили панахиду за загиблими у Києві

20.02.2014, 15:10
У Лаврі відслужили панахиду за загиблими у Києві - фото 1

З благословення Предстоятеля УПЦ (МП) Митрополита Київського і всієї України Володимира, сьогодні, 20 лютого керуючий справами УПЦ (МП) митрополит Бориспільський і Броварський Антоній (Паканич) в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври відслужив заупокійне богослужіння за загиблими у дні силового протистояння.

phoca_t-s.jpgЗ благословення Предстоятеля УПЦ (МП) Митрополита Київського і всієї України Володимира, сьогодні, 20 лютого керуючий справами УПЦ (МП) митрополит Бориспільський і Броварський Антоній (Паканич) в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври відслужив заупокійне богослужіння за загиблими у дні силового протистояння.

Як інформує офіційний сайт УПЦ (МП), митрополиту cпівслужили вікарії Київської Митрополії: єпископи Макарівський Іларій (Шишківський), Обухівський Іона (Черепанов), Ірпінський Климент (Вечеря) та Васильківський Миколай (Почтовий), священники.

Звертаючись до молільників, митрополит Антоній сказав: «Сьогодні необхідно помолитися за тих, хто загинув у ці дні. Будемо також молити Господа, щоб Він знищив ворожнечу і ненависть та вселив в серця людей терпимість і любов».