• Головна
  • Новини
  • Важко зрозуміти людей, які усіма силами тримаються за владу, - єпископ Анатолій Калюжний...

Важко зрозуміти людей, які усіма силами тримаються за владу, - єпископ Анатолій Калюжний

19.02.2014, 13:58
Важко зрозуміти людей, які усіма силами тримаються за владу, - єпископ Анатолій Калюжний - фото 1

Старший єпископ Собору незалежних євангельських Церков України Анатолій Калюжний під час прямого ефіру на телеканалі «Громадське ТБ» закликав усіх християн не залежно від церковної приналежності молитися за мир в Україні та за тих людей, які несуть відповідальність за криваві події 18 лютого в Києві.

s.jpgСтарший єпископ Собору незалежних євангельських Церков України Анатолій Калюжний під час прямого ефіру на телеканалі «Громадське ТБ» закликав усіх християн не залежно від церковної приналежності молитися за мир в Україні та за тих людей, які несуть відповідальність за криваві події 18 лютого в Києві.

«Сьогодні потрібно встати на молитву за Україну! Ми бачимо, що зло розперезалося», — емоційно заявив пастор, повідомляє сайт «Ідеї для Бога».

«Я розумію тих людей, яким набридло бачити те, що відбувається; їм хочеться бачити демократію. Я розумію тих людей, які вийшли за правду, за честь, за майбутнє своїх дітей, - продовжив протестантський служитель. — І мені важко зрозуміти тих людей, які відстоюють незрозуміло що. Мені складно зрозуміти ту владу, яка тримається всіма руками за владу... яка більше 79 днів не чує народ».

18 лютого силові структури почали чергове кровопролиття з метою придушити протест. За останніми даними близько 25 осіб вбито.