• Головна
  • Новини
  • Янукович повідомив ВРЦіРО, що переформатує уряд Азарова і зупинить конфлікт, «якщо не по-хорошому, то законними методами»...

Янукович повідомив ВРЦіРО, що переформатує уряд Азарова і зупинить конфлікт, «якщо не по-хорошому, то законними методами»

24.01.2014, 17:30
Зустріч тільки завершилася.

Склад Кабінету міністрів уряду буде переформатований. Про це заявив президент Віктор Янукович, пише "Інтерфакс-Україна". Таку заяву він зробив у ході сьогоднішньої зустрічі з представниками Церков.

За його словами, змін в уряді слід чекати уже у вівторок на позачерговому засіданні Верховної Ради.

"Ми на цій сесії приймемо рішення. Президент підпише указ, і ми переформатуємо уряд, щоб знайти оптимальний варіант професійного складу уряду, який би працював на українську державу" - сказав Янукович.

Також Віктор Янукович на зустрічі з ВРЦіРО заявив, що продовжуватиме діалог з лідерами опозиції, щоб зупинити насильство в країні.

"Я буду зараз проводити антикризовий штаб. Вже є зв'язок, ми будемо продовжувати діалог з лідерами опозиції... Я буду робити все, щоб зупинити цей конфлікт, щоб зупинити насильство... Якщо вдасться по-хорошому, зупинимо по-хорошому, якщо не вдасться - будемо застосовувати всі законні методи", - сказав Янукович.