• Головна
  • Новини
  • Керівництво ВСЦ ЄХБ закликало своїх вірних «взяти духовну відповідальність за ситуацію в Україні»...

Керівництво ВСЦ ЄХБ закликало своїх вірних «взяти духовну відповідальність за ситуацію в Україні»

23.01.2014, 14:22
Керівництво ВСЦ ЄХБ закликало своїх вірних «взяти духовну відповідальність за ситуацію в Україні» - фото 1

У зв’язку з останніми трагічними подіями в країні керівництво ВСЦ ЄХБ в особі В’ячеслава Нестерука, Валерія Антонюка, Ігоря Бандура та Миколи Каспрова закликали усі церкви і служителів взяти духовну відповідальність за ситуацію в Україні і долучитися до загальноукраїнської нагальної молитви і посту.

молитва_ЄХБ.jpgУ зв’язку з останніми трагічними подіями в країні керівництво ВСЦ ЄХБ в особі В’ячеслава Нестерука,  Валерія Антонюка, Ігоря Бандура та Миколи Каспрова закликали усі церкви і служителів взяти духовну відповідальність за ситуацію в Україні і долучитися до загальноукраїнської нагальної молитви і посту.

«Як християни і громадяни своєї країни, об’єднаймося у посилених невпинних молитвах за припинення ворожнечі та насилля.

Закликаємо служителів церков визначити дні посту і молитви вашої церкви. А також щоденно виявляти «Богові ваші бажання молитвою й проханням» (Фил. 4:6), однодушно стоячи у проломі за свій народ.

Молімося:

- За припинення громадянського протистояння.

- За владу і всі політичні сили. Щоб Господь дав їм мудрість і страх Божий для прийняття правильних рішень у подоланні політичної кризи мирним шляхом.

- За богошукання українського народу. Щоб у цих складних умовах українці зверталися до Бога і шукали Його благословення.

Ми віримо, що Україна вийде з цього протистояння і Бог пошле нове благословення для нашої країни; що свобода і справедливість будуть стверджені у житті суспільства, а віра в Бога і християнські цінності стануть невід’ємною частиною нашого життя.

«І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім'я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (2 Пар.7:14)», – йдеться у зверненні служителів ВСЦ ЄХБ до вірних.