• Головна
  • Новини
  • Духовенство академії УПЦ (МП) відслужило заупокійну літію за загиблими у боротьбі за свободу в Україні...

Духовенство академії УПЦ (МП) відслужило заупокійну літію за загиблими у боротьбі за свободу в Україні

23.01.2014, 12:45
Літію очолив ректор Ужгородської української богословської академія імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина та Карпатського університету імені Августина Волошина архимандрит Віктор (Бедь).

22 січня 2014 року, в День 95-ї річниці проголошення історичного Акту об'єднання (Злуки) Українських Земель у складі Соборної України біля пам'ятника жертвам політичних репресій, академічне духовенство Ужгородської української богословської академія імені святих Кирила і Мефодія, за участі представників широкої громадськості міста Ужгорода, відслужило заупокійну літію за всіма загиблими у боротьбі за здобуття державної незалежності України у минулі роки, та за убитих борців за конституційні права і свободи громадян в м. Києві 21 – 22 січня ц.р.

Літію очолив ректор Ужгородської української богословської академія імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина та Карпатського університету імені Августина Волошина архимандрит Віктор (Бедь) у співслужінні архимандрита Діодора (Муратова) та протоєрея Петра Григи.

Під час заупокійної літії архимандрит Віктор (Бедь) пом’янув всіх загиблих в боротьбі за здобуття державної незалежності України за всі роки, а також вбитих борців за конституційні права і свободи українців у м. Києві 21 - 22 грудня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба УУБА – КаУ.