• Головна
  • Новини
  • Голова церков ЄХБ закликав усіх в Україні до негайного мирного врегулювання конфлікту...

Голова церков ЄХБ закликав усіх в Україні до негайного мирного врегулювання конфлікту

21.01.2014, 15:47
Голова церков ЄХБ  закликав усіх в Україні до негайного мирного врегулювання конфлікту - фото 1
Оскільки події в Україні дійшли критичної межі і суспільство стоїть за крок до громадянської війни, Голова церков євангельських християн-баптистів переконаний, що потрібно негайно всіма мирними засобами врегульовувати ситуацію, що склалася.

Нестерук.jpgВ’ячеслав Нестерук у цей тривожний час для України звернувся до Президента, протестуючих, опозиції і до всіх християн в Україні. Оскільки події в Україні дійшли критичної межі і суспільство стоїть за крок до громадянської війни,  Голова церков євангельських християн-баптистів переконаний,  що потрібно негайно всіма мирними засобами врегульовувати ситуацію, що склалася. 

«Закликаємо всі сторони конфлікту перейти від слів до конкретних дій задля примирення. Народний гнів та обман і свавілля щосекунди нарощує оберти. Хоча народ зневірився у спроможності достукатися до влади мирним шляхом, ми бачимо розв’язання проблеми у негайному діалозі влади і опозиції. Ми занепокоєні, що спалахнув громадянський конфлікт, який непросто загасити без врахування здорового глузду, миротворчих цілей та Божого керівництва. «Дбайте про спокій міста… і моліться за нього до Господа, бо в спокої його буде і ваш спокій» (Єр. 29:7). Ми закликаємо християн в Україні і за її межами до посилених молитов, щоб гріх і беззаконня не привели до воєнних дій та безконтрольної ситуації в країні», – йдеться у зверненні В. Нестерука, яке поширила прес-служба ВСЦ ЄХБ.