• Головна
  • Новини
  • УМР закликає до посиленої молитви у день українсько-російської міжурядової комісії та четвертого народного віча...

УМР закликає до посиленої молитви у день українсько-російської міжурядової комісії та четвертого народного віча

17.12.2013, 10:57
Українська Міжцерковна рада, яка репрезентує переважно молоді протестантські об'єднання, звернулася до християн із закликом безперервно молитися за нашу Україну.

Українська Міжцерковна рада, яка репрезентує переважно молоді протестантські об'єднання, звернулася до християн із закликом безперервно молитися за нашу Україну.

Представники УМР подякували усім, хто молився разом з ними на Національній молитві за Україну 14 грудня - безпосередньо або через он-лайн трансляцію.

«Вже у суботу ввечері після Молитви ми побачили її перші добрі плоди - ніяких прогнозованих сутичок не відбулося, неділя і понеділок пройшли мирно. Бог дійсно почув нас!», - йдеться у зверненні.

«Однак, ми закликаємо усіх і надалі не переставати молитися за ситуацію в нашій країні, особливо враховуючи те, що на цей тиждень запланована низка дуже важливих подій - українсько-російська міжурядова комісія та четверте народне віче - 17 грудня, розгляд ситуації в Україні на саміті ЄС - 19-20 грудня. Крім того, ми знаємо, що триває дуже складне слідство щодо пошуку винних у кровопролитті на Майдані. "Нехай все таємне, стане явним!" "Нехай не буде несправедливо засуджених!" "Нехай добра і досконала воля Божа виконається щодо того, які кадрові перестановки відбудуться в Уряді!"», - зазначають вони.

Представники УМР нагадують, що на Національній молитві за Україну було проголошено Декларацію Української Міжцерковної Ради щодо духовної, соціальної та історичної ролі Церкви Христової у суспільстві та державі.

Відео Молитви УМР пропонує переглянути на інтернет-каналі БогТВ. Або-http://www.ex.ua/887233824639 ; на відео -http://www.ex.ua/74871329