• Головна
  • Новини
  • Михайло Паночко: «Закликаємо владу до діалогу з суспільством та мирних переговорів»...

Михайло Паночко: «Закликаємо владу до діалогу з суспільством та мирних переговорів»

02.12.2013, 16:32
Михайло Паночко: «Закликаємо владу до діалогу з суспільством та мирних переговорів» - фото 1
Старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко звернувся від імені братерства до представників влади із оцінкою подій, що сталися в українській столиці 30 листопада та 1 грудня.

Паночко-w.jpgСтарший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко звернувся від імені братерства до представників влади із оцінкою подій, що сталися в українській столиці 30 листопада та 1 грудня.

ЗВЕРНЕННЯ

з приводу ситуації, що склалася в суспільстві

  З великим жалем та сердечною біллю сприйняли вірні Церкви християн віри євангельської України звістку про жорстоке побиття спецпідрозділом «Беркут» мирних протестувальників 30 листопада, серед яких більшість молодих хлопців і дівчат, та провокацій, що відбулися біля адміністративних будівель у м. Києві 1 грудня. Це яскравий доказ, як в Україні знецінене людське життя та здоров’я, грубо потоптані гідність та право людини.

    Такі антиконституційні дії силових структур неначе іскра розпалили вогонь всенародного гніву. Ми дякуємо Богу, що наш український народ і тут виявив велику витримку і мирний характер протестів, що яскраво свідчить про волелюбство та мудрість нашого народу.

    Сьогодні закликаємо нашу владу проявити виваженість та мудрість і якнайскоріше розв’язати питання, які схвилювали мільйони людей нашого краю, шляхом діалогу з суспільством та мирних переговорів.

    Також, просимо всіх християн, в ці непрості дні, продовжувати щиро молитися до Бога за нашу країну, бо доля України в руках Його! Нехай Боже благословення зійде на Україну задля нинішнього і наступних поколінь!