• Головна
  • Новини
  • Леонід Падун закликав протестуючих на майдані не відповідати злом на зло...

Леонід Падун закликав протестуючих на майдані не відповідати злом на зло

30.11.2013, 23:55
Леонід Падун закликав протестуючих на майдані не відповідати злом на зло - фото 1
«Як християнин і священнослужитель, я засуджую прояви насильства, застосованого співробітниками правоохоронних органів по відношенню до мирних громадян», — сказав він.

Леонід ПадунСтарший єпископ Української Християнської Євангельської Церкви Леонід Падун у своєму зверненні, опублікованому на офіційному сайті УХЄЦ, висловив щирий сум з приводу подій вночі, 30 листопада, на Майдані Незалежності. «Як християнин і священнослужитель, я засуджую прояви насильства, застосованого співробітниками правоохоронних органів по відношенню до мирних громадян», — сказав він.

«Разом з тим, на підставі Святого Письма, я твердо переконаний, що насильство неможливо викорінити насильством. Слово Боже говорить: "Не будь переможений злом, але перемагай зло добром" (Рим.12:21)», — йдеться у зверненні.

Леонід Падун нагадує, що «використовуючи свої громадянські права, ми можемо домагатися добрих цілей на благо України, але робити це виключно мирним шляхом, не відповідаючи злом на зло і кровопролиттям на кровопролиття».

«Закликаю всіх громадян України до миру, спокою і взаєморозуміння, а також старанним молитов за нашу країну. Наша сила і надія — в сподіванні на Бога, Який сильний виконати Свою добру волю для нашого народу і обіцянку про те, що Україна буде хлібною та духовною житницею світу!», — йдеться у зверненні старшого єпископа Української Християнської Євангельської Церкви Леоніда Падуна з приводу подій на Євромайдані вночі 30 листопада.