• Головна
  • Моніторинг
  • Микола Синюк нагадав організаторам насильства на Євромайдані про суд Божий...

Микола Синюк нагадав організаторам насильства на Євромайдані про суд Божий

30.11.2013, 23:37
Микола Синюк нагадав організаторам насильства на Євромайдані про суд Божий - фото 1
«Жорстоке побиття невинних людей ставить тих, хто це вчинив, не тільки під кримінальну відповідальність державного закону, але й під осуд закону Божого», — вважає Микола Синюк, перший заступник головного єпископа Церкви християн віри євангельської України

Микола СинюкМикола Синюк, перший заступник головного єпископа Церкви християн віри євангельської України, сьогодні на своєму блозі зазначив, що «минула ніч перевернула уяву багатьох українців про тих, хто “недаремно носить меч”, а саме — представників силових структур.Євангельський принцип: “хочеш не боятися влади — роби добро… бо володар — Божий слуга — тобі на добро… він месник злочинцеві… (Рим.13-4) — виконаний з точністю до навпаки».

«Жорстоке побиття невинних людей ставить тих, хто це вчинив, не тільки під кримінальну відповідальність державного закону, але й під осуд закону Божого», — вважає Микола Синюк.

Він також звернув увагу, що «груба фізична сила завжди була ознакою безсилля як окремої людини так і владних структур. У Царя над царями: “справедливість та право — підстава престолу Його” (Пс.96-2)».

Заступник головного єпископа ЦХВЄУ закликав всіх на безстроковий молитовний майдан України. «Для молитви немає “Беркута”, закритих дверей, закритих сердець. Твій молитовний Майдан там, де ти зараз», — наголосив Микола Синюк.