• Головна
  • Новини
  • Студенти-католики закликають до безперервних молитов за європейську Україну...

Студенти-католики закликають до безперервних молитов за європейську Україну

26.11.2013, 11:10
Студенти-католики закликають до безперервних молитов за європейську Україну - фото 1
Товариство Українських Студентів-Католиків "Обнова" організовує проведення безперервної молитви за Україну, за європейський вибір нашої держави.

ddfdf.jpgТовариство Українських Студентів-Католиків "Обнова" організовує проведення безперервної молитви за Україну, за європейський вибір нашої держави. Про це повідомила референт зовнішніх зв'язків Федерації Українських Католицьких Академічних Студентських Товариств Софія Кернична на сторінці Федерації у мережі Фейсбук, інформує ДивенСвіт.

"Дорогі Обновляни! В цей складний час Україна, весь український народ потребують молитви! Запроваджуємо спільну молитву обновлян на федераційному рівні за добру долю України, за добру долю українського народу, за добрий вибір напрямків розвитку України, за недопущення кровопролиття.

1. Спільна молитва щодня о 23:00 "Царю Небесний", "Отче Наш", "Богородице Діво", "Під Твою милість".

2. Постійна триваюча молитва, яку можемо молитися за "графіком", поетапно. А тому просимо зголошуватись, хто і з котрої до котрої години готовий молитись", - йдеться у зверненні.

Софія Кернична подала слова із збірника цитат Блаженнішого Любомира "Бути людиною": "Коли молимося чи за особисті потреби, чи тим більше за потреби народу, правління, ми повинні довіритися Богові і просити Його, щоб Він задовольнив наші потреби так, як найкраще знає. Це перша особливість нашої молитви".

Студенти-католики також мають намір звернутися із закликом до християнських молодіжних об'єднань Європи молитовно підтримати цивілізаційний вибір України.

Як повідомила РІСУ Софія Кернична, обновляни вже отримали підтримку від духівника католицької мирянської організації Pax Romana Europa о. Антуана Зондага: "Ми солідарні з тими в Україні, що боряться за демократичну Україну, що означає, більш "європейську" Україну!"