• Головна
  • Новини
  • Євангелісти, адвентисти, лютерани, вірмени і православні готують спільну конфренцію до 1025-річчя Хрещення...

Євангелісти, адвентисти, лютерани, вірмени і православні готують спільну конфренцію до 1025-річчя Хрещення

07.08.2013, 08:25
Захід ініціює Український Євангельський Альянс (УЄА) за підтримки представників різних християнських конфесій та деномінацій.

У Києві 9 серпня відбудеться Богословсько-просвітницька конференція та святковий концерт, присвячені 1025-річчю Хрещення Русі-України. Захід ініціює Український Євангельський Альянс (УЄА) за підтримки представників різних християнських конфесій та деномінацій, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Іnvictory.

12 червня цього року УЄА ініціював засідання круглого столу, метою якого було визначення переліку та порядку проведення заходів, присвячених святкуванню знаменної в історії країни дати – 1025-річчя Хрещення Русі-України. Результатом зустрічі стала домовленість про проведення спільної конференції та концерту.

На сьогодні свою підтримку і бажання взяти участь у заходах висловили Українська Уніонна Конференція церкви адвентистів сьомого дня, Асоціація «Блага Вість», Об'єднана Християнська Євангельська Церква Живого Бога, Німецька Євангелічно-Лютеранська Церква України, Українська єпархія Вірменської Апостольської Церкви, Всеукраїнська Християнська Асамблея, Апостольська Православна Церква в Україні.

Учасники заходів зберуться у приміщенні Київського міського Будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) 9 серпня.