• Головна
  • Новини
  • На молебень на Володимирській гірці не змогли потрапити навіть запрошені віряни...

На молебень на Володимирській гірці не змогли потрапити навіть запрошені віряни

27.07.2013, 11:57
Люди кричали, що це - "не захід для СБУ-шників".

Люди, які навіть за запрошеннями не змогли потрапити на Володимирську гірку, спробували прорватися на молебень. Як передає «Комсомольская правда в Украине», громадяни скупчилися біля загород і почали "тиснути".

На місце негайно прийшла допомога міліціонерам, які стояли біля кордону. Для того, щоб розігнати прочан, правоохоронці стали "живим ланцюжком" і відтіснили. Як результат натовп практично розсіявся. Біля гірки – практично порожньо. Міліціонери продовжують охороняти, незважаючи на те, що людей практично не залишилося. Серед прочан було чутно лайку. Багато хто згадував Врадіївку.

За даними «КП в Україні», людей, які пройшли перший кордон, зупинили біля другого на Володимирській гірці. Люди дуже засмучені. Вони обурюються. Кілька чоловіків намагалися прорватися через другий кордон, проте в них це не вийшло. Люди кричали, що це - "не захід для СБУ-шників".

Деякі групи почали розходитися. Тому що, незважаючи на запрошення, вони на молебень так і не потрапили. За даними видання, серед тих, кого не пускали на молебень на Володимирській гірці, були Ганна Герман і Олександр Омельченко: у них не виявилося запрошень.

За словами прочан, які стали свідками події, в результаті Герман усе-таки пропустили - за посвідченням. Вона була в хусточці й строгій сукні. Омельченко за кордон так і не потрапив. Про це інформує УНІАН.