Арбузов доручив забезпечити паломників всім необхідним

25.07.2013, 09:46
Арбузов доручив забезпечити паломників всім необхідним - фото 1
Перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов доручив профільним відомствам забезпечити паломників всім необхідним під час святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

Арбузов.jpgПерший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов доручив профільним відомствам забезпечити паломників всім необхідним під час святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

Як передає УНІАН, про це він заявив, відкриваючи сьогодні засідання Кабінету міністрів.
“Лічені дні залишились до святкування 1025-річчя Хрещення Русі. Це велике свято для православних народів. Православна віра та християнські цінності завжди об’єднували українців і були основою державності. Православна віра та християнські цінності завжди об’єднували нас. У столиці відбудуться масштабні святкування, у яких візьмуть участь тисячі паломників з усього світу. Ми повинні прийняти гостей на високому організаційному рівні”, - сказав Арбузов.

Він нагадав, що прем`єр-міністр України Микола Азаров доручив спростити паломникам проходження митних та прикордонних процедур.

“Доручаю Мінінфраструктури допомогти столичній владі забезпечити перевезення паломників, Міністерству охорони здоров’я - забезпечити достатню кількість амбулаторних місць у медичних закладах”, - сказав Арбузов.

Також він доручив МВС забезпечити правопорядок під час святкування.