• Головна
  • Новини
  • Паломникам на річницю хрещення Київської Русі видаватимуть «нульові» візи...

Паломникам на річницю хрещення Київської Русі видаватимуть «нульові» візи

18.07.2013, 09:07
Паломникам на річницю хрещення Київської Русі видаватимуть «нульові» візи - фото 1
Відповідне розпорядження ухвалив Кабінет міністрів на засіданні 17 липня.

Хрещення1.jpgОхочим відвідати Київ під час святкування 1025-ї річниці хрещення Київської Русі паломникам у Кабміні обіцяють оформляти візи за нульовою тарифною ставкою. Відповідне розпорядження ухвалив Кабінет міністрів на засіданні 17 липня, повідомляє УНІАН з посиланням на Дзеркало тижня.

Це розпорядження має надати українським посольствам оформляти візи для в'їзду за нульовою тарифною ставкою консульського збору тим іноземцям та особам без громадянства, які мають намір відвідати Україну для участі в святкуванні Дня Хрещення Русі за списками, поданими МЗС Міністерством культури.

Як повідомлялося, у рамках святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі стартував хресний хід з мощами Святого рівноапостольного князя Володимира. Розпочалася хода 29 травня у Владивостоці, а завершиться 27 липня в Києві. 27 липня в Києві на Хрещатику, де його зустрінуть Патріарх Кирил та ієрархи всіх помісних православних Церков світу. В цей же час на Хрещатику відбудеться концерт за участю зведеного хору київських монастирів, Кубанського козачого хору, артистів з України, Росії, Білорусі.