УПЦ (МП) нагородила Ганну Герман орденом

17.12.2012, 14:50
УПЦ (МП) нагородила Ганну Герман орденом - фото 1
Митрополит Київський і всієї України, УПЦ (МП)Володимир (Сабодан) 17 грудня вручив народному депутату України Ганні Герман орден святої Варвари Великомучениці.

завантаження-(2).jpgМитрополит Київський і всієї України, УПЦ (МП)Володимир (Сабодан) 17 грудня вручив народному депутату України Ганні Герман орден святої Варвари Великомучениці. Про це повідомляє УНН.

"За заслуги перед Українською Православною Церквою", - написано в рішенні, підписаному Митрополитом Володимиром.

Предстоятель УПЦ (МП) також своїм листом підтримав ініціативу створення міжфракційної депутатської групи сприяння духовності та свободі сумління, з якою звернулася до голови Верховної Ради України Ганна Герман.

"На нашу думку, діяльність такої парламентської групи буде сприяти духовному відродженню українського суспільства", - йдеться у пастирському листі Митрополита Володимира.

Орден святої великомучениці Варвари — це загальноцерковний орден Української Православної Церкви (Московського Патріархату). Його встановлено для відзначення жінок за визначні особисті заслуги в церковній, благодійницькій, освітянській, культурній та інших сферах суспільної діяльності.