• Головна
  • Новини
  • Біля пам’ятника Святому Володимиру відбувся захід «Єднаймося для України»...

Біля пам’ятника Святому Володимиру відбувся захід «Єднаймося для України»

24.08.2012, 14:21
Біля пам’ятника Святому Володимиру відбувся захід «Єднаймося для України» - фото 1
З нагоди 21-ї річниці незалежності України Президент України Віктор Янукович взяв участь в урочистому заході «Єднаймося для України», який відбувся в Києві біля пам’ятника Святому рівноапостольному Володимиру. Про це повідомляє прес-служба Президента.

Незалежність.jpgЗ нагоди 21-ї річниці незалежності України Президент України Віктор Янукович взяв участь в урочистому заході «Єднаймося для України», який відбувся в Києві біля пам’ятника Святому рівноапостольному Володимиру. Про це повідомляє прес-служба Президента.

«Сьогодні тут ми маємо прекрасну нагоду звернутися до прадавніх духовних джерел нашого народу. На цих київських горах зародилася наша державність. Тут наші предки зробили свій доленосний духовний вибір», - сказав у своєму вітальному слові Глава держави.

Віктор Янукович наголосив, що впродовж віків саме віра слугувала фундаментом і стрижнем духовної самобутності нашого народу та його стійкості. «З Богом у серці наші предки йшли на боротьбу за свободу, за правду, за державу. Спираючись на багатовікову мудрість народу, ми впевнено йдемо в майбутнє. З вірою, з надією і нині ми укріплюємо фундамент нашої держави», – сказав він.

Президент водночас наголосив: йдеться не про політичні гасла та полеміку, а про щоденну копітку працю кожного громадянина. «Це віра у власні сили, впевненість у завтрашньому дні, налаштованість на творення, на єднання, а не на протистояння і розбрат. Це консолідація народу навколо єдиної мети. І ця мета - сильна, демократична Україна», - підкреслив Глава держави.

У заході взяли участь Голова Верховної Ради Володимир Литвин, Прем’єр-міністр Микола Азаров, Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, голова КМДА Олександр Попов, Президенти України Леонід Кравчук та Леонід Кучма, урядовці, представники духовенства, громадськості та інтелігенції.

Учасники церемонії вшанували пам'ять Великого князя Київського, поклавши квіти до монументу Володимира.