• Головна
  • Новини
  • У день 21- ї річниці Незалежності України в Успенській Києво-Печерській Лаврі Глава УПЦ (МП) очолив подячний молебень...

У день 21- ї річниці Незалежності України в Успенській Києво-Печерській Лаврі Глава УПЦ (МП) очолив подячний молебень

24.08.2012, 14:07
У день 21- ї річниці Незалежності України в Успенській Києво-Печерській Лаврі Глава УПЦ (МП) очолив подячний молебень - фото 1
24 серпня, у день 21-річниці Незалежності України, Митрополит Київський і всієї України Володимир відправив подячний молебень у храмі преподобних Антонія та Феодосія Печерського Святої Успенської Києво-Печерської Лаври.

молебень.JPG24 серпня,  у день 21-річниці Незалежності України, Митрополит Київський і всієї України Володимир відправив подячний молебень у храмі преподобних Антонія та Феодосія Печерського Святої Успенської Києво-Печерської Лаври.

Підносячи подячні молитви до Бога, Владика Володимир попросив у Всевишнього благословення та благополуччя для Української держави та  її  народу.

Разом із Первосвятителем молилися вікарні архієреї Київської Митрополії та духовенство  Київської єпархії.

За богослужінням молився Президент України Віктор Янукович, прем’єр-міністр України Микола Азаров,  голова  Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк,  голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, урядовці, парламентарі та інші високопосадовці.

Після молебню  Архіпастир поздоровив Президента та усіх присутніх із Днем Незалежності та побажав Божого благословення й заступництва Божої Матері.

«Сьогодні ми відзначаємо день незалежності України і я вітаю всіх і  Вас як главу держави із цим святом. Бажаю Вам від Господа усього світлого і доброго, нехай Господь благословляє всі ваші труди та починання на благо держави та її народу», – сказав Предстоятель УПЦ. Про це інформує офіційний сайт УПЦ.