• Головна
  • Новини
  • Предстоятелі УПЦ КП та УГКЦ очолять молебень з нагоди Дня Соборності...

Предстоятелі УПЦ КП та УГКЦ очолять молебень з нагоди Дня Соборності

21.01.2011, 11:46
Предстоятелі УПЦ КП та УГКЦ очолять молебень з нагоди Дня Соборності - фото 1
На Софійській площі в Києві 22 січня відбудеться святкування Дня Соборності України. Розпочнеться захід о 14.00. Організатори передбачають участь у цьому віче близько 10 тисяч осіб. Молебень на площі очолять Предстоятелі УГКЦ та УПЦ КП.

Sobornist.jpgНа Софійській площі в Києві 22 січня відбудеться святкування Дня Соборності України. Розпочнеться захід о 14.00. Організатори передбачають участь у цьому віче близько 10 тисяч осіб. Молебень на площі очолять Предстоятелі УГКЦ та УПЦ КП.

Ініціатор проведення святкування — Народний комітет захисту України. Підтримали ідею всеукраїнські об’єднання "Свобода" та "Батьківщина", Європейська партія України, Конгрес українських націоналістів, партія “Реформи і порядок”, Українська народна партія, партія "Народна самооборона", багато громадських організацій.

Щодо участі представників Церков, то, як інформує УНІАН, підтримали захід УПЦ КП та УГКЦ.

Власну акцію цього дня проводитимуть представники партії «Фронт змін». Вона відбудеться на Контрактовій площі у столиці. Та, щоб «продемонструвати суспільству єдність сил, які протистоять антиукраїнській, роз’єднувальній політиці чинної влади», представники партії візьмуть участь у мітингу на Софійській площі.