• Головна
  • Новини
  • Кабмін готує пропозиції щодо вирішення питань, які порушив під час голодування архиєпископ Климент (Кущ)...

Кабмін готує пропозиції щодо вирішення питань, які порушив під час голодування архиєпископ Климент (Кущ)

11.12.2019, 12:36
Кабмін готує пропозиції щодо вирішення питань, які порушив під час голодування архиєпископ Климент (Кущ) - фото 1
Архиєпископ ПЦУ Климент, який 11 грудня оголосив голодування під Кабміном, мав зустріч з міністром у справах окупованих територій Оксаною Колядою.

Архиєпископ ПЦУ Климент, який 11 грудня оголосив голодування під Кабміном, мав зустріч з міністром у справах окупованих територій Оксаною Колядою.

Про це повідомив речник ПЦУ архиєпископ Євстратій (Зоря).

“Розмова була конструктивною, готуються пропозиції щодо вирішення порушених владикою питань”, – написав архиєпископ у Facebook.

Раніше повідомлялось, що архиєпископ Сімферопольський і Кримський Климент щодня пікетуватиме Кабмін у зв’язку з бездіяльністю уряду України щодо підтримки та захисту прав вірян Української Церкви в Криму.

“Роками він просить просту річ – щоби держава Україна передала будівлю кафедрального храму святих Володимира і Ольги у Сімферополі У ВЛАСНІСТЬ Кримській єпархії ПЦУ. Бо доки це майно є лише орендованим – його значно важче захищати юридично, в першу чергу на міжнародному рівні. І окупанти цим користуються, “видавлюючи” громаду і єпархію з приміщення”, – пояснив тоді владика Євстратій. Про це інформує Релігійна правда.