У Києві відбувся найбільший в Європі молитовний сніданок

30.05.2019, 17:41
У Києві відбувся найбільший в Європі молитовний сніданок - фото 1

У Києві в «Українському домі» 30 травня відбувся VIII Національний молитовний сніданок. У заході взяли участь глави українських Церков, народні депутати та представники ЄС і США. Національний сніданок України цьогоріч став найбільшим у Європі – в ньому взяли участь близько 1 тис. осіб.

У Києві в «Українському домі» 30 травня відбувся VIII Національний молитовний сніданок. У заході взяли участь глави українських Церков, народні депутати та представники ЄС і США. Національний сніданок України цьогоріч став найбільшим у Європі – в ньому взяли участь близько 1 тис. осіб.  Про це інформує прес-служба ВСЦЄХБ.

Молитовний_сніданок.jpg

Сніданок розпочався з хвилини мовчання за загиблими гірниками у Львівській області та захисниками України на Донбасі.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій наголосив на важливості об’єднання українців різних політичних поглядів, щоб ті молилися за Україну.

До загальної молитви «Отче наш» запросив Віталій Кривицький, єпископ Римо-Католицької Церкви, головуючий у Всеукраїнській Раді Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО).

Традиційно під час сніданку проходить благодійна акція. Цього року збирали кошти для придбання медобладнання для онкохворих дітей.

Сніданок.jpg

Валерій Антонюк, голова Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів наголосив:

«До тих пір, поки ми молимося – Бог чує нас, до тих пір, доки ми відкриваємо наші серця – Він буде благословляти нас. Допоки ми молимося, Його рука буде простягнута над нашою країною».

Служитель завершив сніданок загальною молитвою «Отче наш».

Пастор закликав кожну Церкву молитися за владу і президента, який би сповідував біблійні цінності і керувався ними у розвитку країни.