• Головна
  • Новини
  • РЄПЦУ привітала Володимира Зеленського і побажала йому твердості та терпіння...

РЄПЦУ привітала Володимира Зеленського і побажала йому твердості та терпіння

20.05.2019, 16:16
РЄПЦУ привітала Володимира Зеленського і побажала йому твердості та терпіння - фото 1

Рада Євангельських Протестантських Церков України запевнила новообраного Президента Володимира Зеленського у готовності розвивати діалог та конструктивну співпрацю з керівництвом держави заради утвердження в українському суспільстві порозуміння, суспільної злагоди та єдності, допомагати у вирішенні актуальних проблем нашої країни.

Рада Євангельських  Протестантських Церков України запевнила новообраного Президента Володимира Зеленського у готовності розвивати діалог та конструктивну співпрацю з керівництвом держави заради утвердження в українському суспільстві порозуміння, суспільної злагоди та єдності, допомагати у вирішенні актуальних проблем нашої країни. Привітання РЄПЦУ поширив офіційний сайт.

Зеленський_булава.jpg

«Бажаємо Вам Божої мудрості, наснаги та рішучості у захисті національних інтересів України, подоланні корупції та побудові відповідальної системи влади. Будьте твердим та мужнім як Верховний Головнокомандувач для досягнення справедливого миру та терплячим у розбудові єдності в українському суспільстві. Священнослужителі готові розвивати діалог та конструктивну співпрацю з керівництвом держави заради утвердження в українському суспільстві порозуміння, суспільної злагоди та єдності, допомагати у вирішенні актуальних проблем нашої країни. Нехай Всемогутній Господь провадить Вас на шляху до духовного та економічного процвітання України! Ми молимося про Вас!» – завершується вітальний лист за підписом Головуючого у Раді Михайла Паночка, старшого єпископа Української Церкви Християн Віри Євангельської.