• Головна
  • Новини
  • Україна посилить протипожежний захист на історичних об'єктах після пожежі в Нотр-Дам...

Україна посилить протипожежний захист на історичних об'єктах після пожежі в Нотр-Дам

17.04.2019, 09:37
Україна посилить протипожежний захист на історичних об'єктах після пожежі в Нотр-Дам - фото 1
Україна посилить протипожежний захист на власних історичних об'єктах, бо у нас також є пам’ятки культури, вік яких досягає тисячоліть. Про це, коментуючи пожежу в соборі Паризької Богоматері, заявив міністр культури України Євген Нищук.

Україна посилить протипожежний захист на власних історичних об'єктах, бо у нас також є пам’ятки культури, вік яких досягає тисячоліть. Про це, коментуючи пожежу в соборі Паризької Богоматері, заявив міністр культури України Євген Нищук в ефірі "112-Україна", інформує  24 канал.

Нищук.jpeg

За його словами, в усі причетні управління в Україні будуть розіслані окремі доручення.

Для нас це також дуже повчальна річ, тому що у нас теж є пам'ятники, вік яких досягає тисячоліть, в яких проводяться реставраційні роботи. Очевидно, що ми посилимо зараз всі питання безпеки і протипожежні роботи. Також будуть окремі доручення по Україні по управліннях, які повинні звернути увагу на всі пам'ятники, в яких можуть відбуватися ті чи інші речі,– заявив Нищук.

Також мінстр культури зазначив, що Україна готова направити своїх кращих фахівців для проведння робіт по відновленню собору Паризької Богоматері.

Офіційно причини займання поки не встановлені. За попередньою версією, джерелом займання могли стати дерев'яні риштування, встановлені в ході реставрації будівлі собору.