• Головна
  • Новини
  • Правоохоронці посилено охороняють Софію Київську, центр міста та інші релігійні споруди міста (оновлено)...

Правоохоронці посилено охороняють Софію Київську, центр міста та інші релігійні споруди міста (оновлено)

15.12.2018, 09:59
Правоохоронці посилили заходи безпеки не лише біля Національного заповідника «Софія Київська», а й поряд з іншими релігійними спорудами.

Правоохоронці посилили заходи безпеки не лише біля Національного заповідника «Софія Київська», а й поряд з іншими релігійними спорудами, зокрема біля Андріївської церкви, Михайлівського собору та Києво-Печерської Лаври.

Головним завданням правоохоронців під час проведення Об’єднавчого собору, що відбувається 15 грудня на території Національного заповідника «Софія Київська», та Об’єднавчої молитви, що проходить на Софійській площі, є забезпечення  громадської безпеки, щоб не було провокацій.

Також посилене патрулювання здійснюється по всій центральній частині міста та в інших районах Києва. Зараз порядок охороняє близько 4000 поліцейських.

До забезпечення громадського  порядку залучено особовий склад поліції Києва, патрульної поліції, військовослужбовців Нацгвардії, поліції полку особливого призначення, поліції охорони.

Залучено додаткові карети швидкої допомоги та розгорнуті  пункти обігріву. 

Ситуація станом на 12:00 спокійна. Все відбувається без провокацій та у мирний спосіб. Затримано 2 осіб - одного з ножем, другого - з нунчаками. Обох забрали у райвідділ поліції.